ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι ευχές του Ν.Δένδια: «Το 2021 μεγαλώσαμε την Ελλάδα στο Ιόνιο – Το 2022 θα την κάνουμε ισχυρή»

Οι ευχές του Ν.Δένδια: «Το 2021 μεγαλώσαμε την Ελλάδα στο Ιόνιο – Το 2022 θα την κάνουμε ισχυρή»

Σε μήνυμά του για το νέο έτος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισημαίνει ότι «το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις».

Για το 2022 υπογραμμίζει πως «θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια Ελλάδα ισχυρή» και εύχεται «ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία!».

«Το 2021 ήταν η χρονιά που μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με την υπερψήφιση του Νόμου για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, διευρύναμε τις συμμαχίες μας και απαντήσαμε στις προκλήσεις. Το 2022 θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μια Ελλάδα ισχυρή. Ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1476899690096570368

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.