ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βενιζέλος: Η Ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. θα συμβάλει στο διάλογο Ισραηλινών-Παλαιστινίων

Βενιζέλος: Η Ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. θα συμβάλει στο διάλογο Ισραηλινών-Παλαιστινίων

Μείζον διακύβευμα για την Ελλάδα χαρακτηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μια βιώσιμη λύση στη διένεξη Ισραήλ-Παλαιστίνης προσθέτοντας ότι η χώρα μας «είναι διατεθειμένη να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο, ιδιαιτέρα στο πλαίσιο της επικείμενης Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στην επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων».

Χαιρετίζοντας την επανέναρξη των απευθείας συνομιλιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, στις 29 Ιουλίου στην Ουάσιγκτον, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «αναμένουμε ότι οι δύο πλευρές θα συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις με πνεύμα εποικοδομητικό και διαλλακτικό, καλλιεργώντας κλίμα εμπιστοσύνης προς όφελος των λαών τους».

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε, τέλος, την εκτίμηση της κυβέρνησης στο πρόσωπο του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι, «ο οποίος, καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες και επιδεικνύοντας επιμονή και μεθοδικότητα, συνετέλεσε ουσιαστικά στην επιστροφή των δύο πλευρών στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.