Ο Ευ. Βενιζέλος στη Γενευή 2

Ο Ευ. Βενιζέλος στη Γενευή 2

Σήμερα, σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αξιωματούχους είχε νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο της Ειρηνευτικής Συνόδου Γενεύη ΙΙ για τη Συρία, που πραγματοποιείται στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε συνάντηση με τον γγ του Αραβικού Συνδέσμου, Ναμπίλ Αλ Αράμπι (Nabil Al Araby), ο οποίος τον ευχαρίστησε για την Κοινή Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών Ευρωπαϊκής Ένωσης- Αραβικού Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 10 Ιουνίου 2014, και θα είναι μία από τις σημαντικότερες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια του γεύματος, συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογό του, Γουάνγκ Γι (Wang Yi), και λαμβάνοντας υπόψη το κινεζικό ενδιαφέρον για την επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά, τον κάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Ακόμη, είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράκ, Χοσιάρ Ζεμπαρί (Hosyar Zebari), με τον οποίο συζήτησε για την κατάσταση στη χώρα και τη Μέση Ανατολή, καθώς και τις προοπτικές συνεργασίας των ελληνικών επιχειρήσεων με αντίστοιχες ιρακινές.

Ας ελπίσουμε, ο Ευ. Βενιζέλος που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Γενευή 2 να μην στηρίξει τους ισλαμιστές, αλλά δυστυχώς αυτό αναμένεται. Προφανώς ούτε λόγος για τους Ελληνοορθόδοξους της Συρίας. Έκανε και τη βλ@κεί@ εχθές με το αεροπλάνο του Σύρου ΥΠΕΞ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.