ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Βουδαπέστη ο Ν.Κοτζιάς – Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας

Στη Βουδαπέστη ο Ν.Κοτζιάς – Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας

Με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Viktor Orbán συναντάται σήμερα στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Βουδαπέστη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στο περιθώριο της σημερινής πενταμερούς διάσκεψης Ελλάδας, Ουγγαρίας, Τουρκίας, Σερβίας και ΠΓΔΜ με αντικείμενο την ενεργειακή ασφάλεια στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη, θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Σερβίας Ivica Dačić και της ΠΓΔΜ Nikola Poposki, καθώς και με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Volkan Bozkir.

Αμέσως μετά, ο κ. Κοτζιάς θα αναχωρήσει για τη Μόσχα, προκειμένου να συμμετάσχει στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.