Έκτακτη συνέντευξη τύπου δίνει στις 15:00 ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα για τον Σ.Ξηρό!

Έκτακτη συνέντευξη τύπου δίνει στις 15:00 ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα για τον Σ.Ξηρό!

Xωρίς να έχουν άδικο οι ΗΠΑ για το θέμα του Σάββα Ξηρού, δεν παύουν να επιχειρούν μια επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας. Άλλωστε ο Σ.Ξηρός είναι πλέον ανάπηρος και σίγουρα δεν αποτελεί τον κίνδυνο που αποτελούσε κάποτε. Έχει τιμωρηθεί δε για τις πράξεις του κυρίως εντός φυλακής, αλλά και από την ίδια την Ζωή καθώς ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπει.

Η αντίδραση των ΗΠΑ είναι βάση των δεδομένων δίκαια μεν αλλά υπερβολική δε.

Διαστάσεις λαμβάνει η πολιτική και διπλωματική σύγκρουση της Αθήνας με την Ουάσιγκτον για την υπό όρους αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, καταδικασθέντος για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, απόφαση που έχει προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης. 

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι στις 15:00 σήμερα, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πηρς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το νομοθέτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί ότι θα οδηγήσει στην απελευθέρωση τρομοκρατών που έχουν δολοφονήσει προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.