ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απάντηση του ΥΠΕΞ περί δημοσιεύματος “για μη στήριξη των European Games” στο Μπακού

Απάντηση του ΥΠΕΞ περί δημοσιεύματος “για μη στήριξη των European Games” στο Μπακού

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με περιεχόμενο δελτίου αζερικού πρακτορείου ειδήσεων APA ως προς το επίπεδο ελληνικής συμμετοχής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού, o Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Κωνσταντίνος Κούτρας, δήλωσε τα εξής: 

«Οι πληροφορίες και εκτιμήσεις που αναφέρονται στο, από 06.06, δελτίο του αζερικού πρακτορείου ειδήσεων APA, το οποίο αναπαράγει περιεχόμενο άρθρου που δημοσιεύτηκε στον ελληνικό Τύπο στις 29/05 είναι παντελώς ανακριβείς.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Μπακού εργάζεται συστηματικά και με ζήλο για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αζερμπαϊτζάν. Στο πλαίσιο της εκτέλεσης της αποστολής του, ουδέποτε προέβη σε αρνητική εισήγηση σχετικά με την εκπροσώπηση σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο της Ελληνικής Κυβέρνησης στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού.

Δημοσιεύματα που επιχειρούν να εμφανίσουν την Ελλάδα ως συμμέτοχο σε μια διεθνή προσπάθεια αποκλεισμού των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού είναι κακόβουλα και μπορούν να αποδοθούν μόνο σε αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει απολύτως προσηλωμένη στην πολύπλευρη ανάπτυξη και καλλιέργεια των ελληνο-αζερικών σχέσεων σε όλους τους τομείς, για την περαιτέρω προώθηση των οποίων έχει ήδη υποβληθεί στην αζερική πλευρά πρόταση για κοινό σχέδιο δράσης.

Και βεβαίως, ευχόμαστε ολόψυχα στους Αζέρους φίλους μας καλή επιτυχία στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.