ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Κοτζιάς: “Η Ευρώπη να σταματήσει να παίζει μαζί μας”

Ν.Κοτζιάς: “Η Ευρώπη να σταματήσει να παίζει μαζί μας”

To δημοψήφισμα είναι άσκηση Δημοκρατίας καθώς την Κυριακή θα ψηφίσουμε επί μιας συμφωνίας που θεωρώ απαράδεκτη για τους Έλληνες, υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση «Rai Tre».

«Είμαστε αναγκασμένοι να ψηφίσουμε σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με την Κεντρική Τράπεζα η οποία μείωσε την ρευστότητα αναγκάζοντάς μας να κλείσουμε τις δικές μας τράπεζες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας υπουργός.

Όπως εξήγησε, η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να παίζει μαζί μας, έχουμε ανάγκη από ρευστότητα για να ανοίξουμε τις τράπεζες, δεν μπορούμε να το πράξουμε χωρίς νέα ρευστότητα.

«Ελπίζω να μην έχει κανείς συμφέρον στην Ευρώπη, να βυθίσει την Ελλάδα στο χάος. Βρισκόμαστε σε μια γεωπολιτική κατάσταση ιδιαίτερα περίπλοκη, υπάρχει η Λιβυκή, αλλά και η ουκρανική κρίση» συνέχισε ο κ. Κοτζιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.