ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίσκεψη του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά στο Ισραήλ

Επίσκεψη του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά στο Ισραήλ

Σειρά επαφών με την ισραηλινή πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα έχει από αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί στο Ισραήλ.

Ο υπουργός, ο οποίος αναχώρησε σήμερα για το Ισραήλ, πριν από την έναρξη των επαφών του με την ισραηλινή πλευρά, θα συναντηθεί, το απόγευμα, στην Ιερουσαλήμ με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.

Ο κ. Κοτζιάς, αύριο, θα έχει συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και υπουργό Εξωτερικών, Μπέντζαμιν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu) όσο και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εσωτερικών και κύριο διαπραγματευτή για το Παλαιστινιακό, Σίλβαν Σάλομ (Silvan Shalom). Επίσης θα συναντηθεί με τον υπουργό Ενέργειας, Γιουβάλ Στάινιτζ (Yuval Steinitz) και την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών, Τζίπι Χοτοβέλι (Tzipi Hotevely).

Μετά τις επαφές του ο κ. Κοτζιάς θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Yad Vashem, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ισραήλ, Ρεουβέν Ρίβλιν (Reuven Rivlin).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.