ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευγνωμοσύνη της Μόσχας προς την Αθήνα για τη διέλευση των ρωσικών αεροσκαφών προς την Συρία

Ευγνωμοσύνη της Μόσχας προς την Αθήνα για τη διέλευση των ρωσικών αεροσκαφών προς την Συρία

Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε σήμερα η Μόσχα για την άδεια διέλευσης των ρωσικών αεροσκαφών από τον ελληνικό εναέριο χώρο προς την Συρία.

“Η Μόσχα εκτιμά τη θέση της Αθήνας για τις υπερπτήσεις ρωσικών αεροσκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία μέσω του ελληνικού εναέριου χώρου“, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

“Εκτιμούμε την επιμονή των Ελλήνων εταίρων σε αρχές και στον σεβασμό των διμερών σχέσεών μας… Η θέση της Αθήνας δείχνει τη βαθιά κατανόησή της για τη δύσκολη ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία”, δήλωσε η Ζαχάροβα στους δημοσιογράφους.

Eίναι η πλήρης επιβεβαίωση του pronews.gr το οποίο είχε γράψει “H Ελλάδα θα επιτρέψει την διέλευση ρωσικών μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών με προορισμό την Συρία από τον εναέριο χώρο της αρνούμενη  το αίτημα των ΗΠΑ να μην δώσουν άδεια διέλευσης από τον ελληνικό FIR στα ρωσικά αεροσκάφη που έχουν σχηματίσει μια τεράστια αερογέφυρα προς την Συρία ή να τα αναχαιτίσουν αν προσπαθήσουν να περάσουν! “

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόσχα επικροτεί δημοσίως και επισήμως την ελληνικη στάση αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα βγήκε κερδισμένη από μια παραλίγο κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.