ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών

Με μία λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε η παράδοση- παραλαβή στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο υπηρεσιακός υπουργός Πέτρος Μολυβιάτης και ο αναπληρωτής Σπύρος Φλογαΐτης, υποδέχθηκαν στην είσοδο του νεοκλασικού μεγάρου τον Νίκο Κοτζιά και τον Γιάννη Αμανατίδη, τους δύο, από τους τέσσερις υπουργούς, που ανακαταλαμβάνουν τη θέση τους στο ΥΠΕΞ και έφθασαν μαζί στο υπουργείο αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Από την τελετή έλειπαν οι δύο νέοι υπουργοί του ΥΠΕΞ, ο Νίκος Ξυδάκης ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αναπληρωτή ΥΠΕΞ επί των ευρωπαϊκών θεμάτων και συνοδεύει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα στις Βρυξέλλες και ο Δημήτρης Μάρδας, ο υφυπουργός για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Ο κ. Μολυβιάτης συνεχάρη τον κ. Κοτζιά για την επιτυχία του και τον επαναδιορισμό του στη θέση του υπουργού των Εξωτερικών, και του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στα νέα, για εκείνον παλιά, δύσκολα καθήκοντά του». Παράλληλα, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα στελέχη και το προσωπικό του υπουργείου για τον επαγγελματισμό, την αυταπάρνηση και την αποτελεσματικότητάς τους, τονίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που τους αποχαιρετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κοτζιάς, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μολυβιάτη για το έργο που επιτέλεσε στο σύντομο χρονικό διάστημα της υπηρεσιακής κυβέρνησης και τον παρακάλεσε, όποτε έχει ζητήματα που χρειάζονται τη δική του σοφία, να μπορεί να προσβλέπει στη σκέψη του και στην καλή του διάθεση. «Τον ευχαριστώ για τη συγκατάθεσή του» προσέθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.