Συνάντηση του Ν. Κοτζιά με τον Νορβηγό υπουργό, αρμόδιο για θέματα της Ε.Ε.

Συνάντηση του Ν. Κοτζιά με τον Νορβηγό υπουργό, αρμόδιο για θέματα της Ε.Ε.

Με τον Νορβηγό υπουργό, αρμόδιο για θέματα της Ε.Ε., Βιντάρ Χέλγκεσεν, συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Οι δύο Υπουργοί προέβησαν σε μία επισκόπηση της πορείας των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Νορβηγίας και συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία για την  αξιοποίηση προγραμμάτων στο πλαίσιο των συμφωνιών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, καθώς και να διευρύνουν τις συνέργειες στην εκπαίδευση, μέσω της αξιοποίησης των εκπαιδευτικών ινστιτούτων που εδρεύουν στο Όσλο για διμερείς επαφές και ανταλλαγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Χέλγκεσεν ενημέρωσε, στη συνέχεια, τον κ. Κοτζιά για τη Διάσκεψη δωρητών για τη Συρία που θα διοργανώσει, προσεχώς, η Νορβηγία, ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ της συνεργασίας των δύο χωρών, που είναι τα γεωγραφικά άκρα της Συμμαχίας, καθώς και το ζήτημα της χρηματοδότησης προγραμμάτων μετανάστευσης στο πλαίσιο του ΕΟΧ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.