ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Κοτζιάς: «Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η μετάφραση των σελίδων πραγματοποιήθηκε εγκαίρως» (vid)

Ν.Κοτζιάς: «Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η μετάφραση των σελίδων πραγματοποιήθηκε εγκαίρως» (vid)

Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η μετάφραση των σελίδων για την υπόθεση της SIEMENS πραγματοποιήθηκε εγκαίρως, παρουσίασε ο υπ. Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Αν και η συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη τις επόμενες μέρες, η ΕΡΤ προέβαλε το επίμαχο απόσπασμα μετά το σάλο που προκλήθηκε για την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης της SIEMENS λόγω «καθυστέρησης μετάφρασης του βουλεύματος». Ακολούθησε κόντρα μεταξύ υπουργείου Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, με το υπουργείο να κάνει λόγο για «ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες».

Ο κ.  Κοτζιάς παρουσίασε στην ΕΡΤ έγγραφο, που σύμφωνα με τον ίδιο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του υπουργείου πως η μετάφραση είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως.

«Αυτά τα 1.087 φύλλα μεταφράστηκαν σε 1.580 σελίδες γιατί δεν υπάρχει ακριβής αντιστοιχία σελίδων. Τους είχαμε προσδιορίσει ότι η μετάφραση θα τελειώσει στα τέλη του Ιουνίου 2016 και μετά από εντατικοποίηση των εργασιών που επέβλεψε ο αρμόδιος υπουργός κ. Αμανατίδης τους τα στείλαμε αυτά πίσω στις 13 Μαΐου του 2016», δήλωσε ο υπουργός.

«Στο έγγραφο αυτό βλέπετε ότι σημειώνουμε πως “με την αποστολή αυτήν ολοκληρώνεται η διαδικασία μετάφρασης για το πακέτο των συνολικά 1.087 φύλλων που είχατε αποστείλει”», σημειώνεται στο έγγραφο που διάβασε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.