Ν.Κοτζιάς: «Καταδικάζουμε κάθε απόπειρα πραξικοπήματος και στηρίζουμε την πάλη του τουρκικού λαού για δημοκρατία»

Ν.Κοτζιάς: «Καταδικάζουμε κάθε απόπειρα πραξικοπήματος και στηρίζουμε την πάλη του τουρκικού λαού για δημοκρατία»

«Η Ελλάδα καταδικάζει κάθε απόπειρα πραξικοπήματος και στηρίζει την πάλη του τουρκικού λαού για δημοκρατία και προάσπιση της συνταγματικής τάξης στην Τουρκία» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε προ ολίγου μαζί του, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε επίσης ο κ. Κοτζιάς και με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς και με την Ύπατη Εκπροσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Φεντερίκα Μογκερίνι και τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ.Κοτζιάς βρίσκεται καθ’οδόν προς την Αθήνα,- αναμένεται να βρίσκεται αργά το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών- μετά την εσπευσμένη αναχώρησή του από το Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας, όπου συμμετείχε στην Ευρωασιατική σύνοδο κορυφής, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.