ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει η Αθήνα την πυραυλική δοκιμή της Β. Κορέας

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει η Αθήνα την πυραυλική δοκιμή της Β. Κορέας

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει απερίφραστα την εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, επισημαίνοντας ότι η ενέργεια αυτή «παραβιάζει την διεθνή νομιμότητα και συντηρεί την ένταση στην περιοχή της Ανατολικής Ασίας».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνεται ότι «η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας για άλλη μια φορά αψήφησε τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της Διεθνούς Κοινότητας και εκτόξευσε σήμερα βαλλιστικό πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς, ο οποίος μάλιστα πέρασε πάνω από ιαπωνικό έδαφος».

Η ελληνική διπλωματία καλεί την Πιονγκγιάνγκ «να εγκαταλείψει τις, εκτός πραγματικότητας, πυρηνικές της φιλοδοξίες και να εργασθεί για την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία του χειμαζόμενου λαού της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.