Η διπλωματία του… «πλοπ»: Οργή και ειρωνεία για τους παλιμπαιδισμούς του Ν.Κοτζιά σε επίσημη συνάντηση (βίντεο)

Η διπλωματία του… «πλοπ»: Οργή και ειρωνεία για τους παλιμπαιδισμούς του Ν.Κοτζιά σε επίσημη συνάντηση (βίντεο)

Οργή, γέλια και ειρωνί προκάλεσε στα social media η σκηνή όπου ο Νίκος Κοτζιάς, στη βόλτα που έκανε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην παραλία της Σμύρνης, αποφάσισε να παίξει με ένα κοριτσάκι παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι βρίσκονταν εν μέσω επίσημης επίσκεψης στην Τουρκία.

Ο κ. Κοτζιάς πλησίασε τον πατέρα της μικρής, που την κρατούσε στην αγκαλιά του, και τον ρώτησε πως την λένε. Ο Ελληνας υπουργός της χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ μετά έβαλε το δάχτυλό του στο στόμα και έκανε… «πλοπ», αν και φάνηκε να το διασκεδάζει περισσότερο ο ίδιος παρά το κοριτσάκι.

Πολλοί χρήστες του twitter και του facebook έσπευσαν να σατιρίσουν και να καυτηριάσουν την αντίδραση του Ελληνα υπουργού, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν το «good diplomacy ε;» του Νίκου Κοτζιά κατά την άφιξη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα.

Η αθάνατη σκηνή είναι μετά το 3:40 στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=9zns0jc6cdE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.