ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στην Μπάνια Λούκα ο Τέρενς Κουίκ για την άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ για τη διαβαλκανική συνεργασία

Στην Μπάνια Λούκα ο Τέρενς Κουίκ για την άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ για τη διαβαλκανική συνεργασία

Σήμερα στη Μπάνια Λούκα, με οικοδεσπότη τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης Igor Crnadak, πραγματοποιείται άτυπη Σύνοδος των ΥΠΕΞ για τη Διαβαλκανική συνεργασία.

Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος στο περιθώριο της Συνόδου ο κ. Κουίκ είχε ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα βαλκανικά θέματα με τον κ. Crnadak, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ της Σερβίας Ivica Dacic, τον ΥΠΕΞ του Μαυροβουνίου Dr Srdjan Darmanovic και τους επικεφαλείς των αποστολών της Σλοβενίας, Ρουμανίας και FYROM Υπουργό Επικρατείας κ.Andrej Logar, ΥΦΥΠΕΞ κ.George Ciamba και Πρέσβη κ.Victor Dimovski αντίστοιχα.

Στη Σύνοδο από ελληνικής πλευράς ήταν παρόντες ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη Γεώργιος Ηλιόπουλος και η διευθύντρια του διπλωματικού Γραφείου του ΥΦΥΠΕΞ, πρέσβης Μαρία Θεοδώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.