Β.Πούτιν προς Α.Τσίπρα: «Σας υποδέχομαι με χαρά»

Β.Πούτιν προς Α.Τσίπρα: «Σας υποδέχομαι με χαρά»

«Σας υποδέχομαι στη Μόσχα με ευχαρίστηση ξανά» ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Κρεμλίνο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο Κρεμλίνο.

«Φέτος συμπληρώθηκαν 190 χρόνια από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες μας».

«Θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να μιλήσουμε για την αύξηση των εμπορικών ανταλλαγών μας και βέβαια για διεθνή θέματα και πώς εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο κ. Πούτιν απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

«Καλώς σας βρήκαμε κύριε Πρόεδρε», είπε ο κ. Τσίπρας ανταποδίδοντας το καλωσόρισμα του κ. Πούτιν και εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στο Κρεμλίνο, μετά από τρεισήμισι χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός και τα πράγματα έχουν αλλάξει», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε μια καλύτερη οικονομικά θέση, εντούτοις οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν κρίσιμες», για να προσθέσει ότι «η ιστορική σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο χώρες μας παραμένει αναγκαία, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις σταθερότητας, ειρήνης και συνεργασίας στην περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.