ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνάντηση Κατρούγκαλου-Λαβρόφ: «Οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας θα ενισχυθούν σε όλους τους τομείς» (φωτο)

Συνάντηση Κατρούγκαλου-Λαβρόφ: «Οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας θα ενισχυθούν σε όλους τους τομείς» (φωτο)

Συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ είχε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλο στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών, Γιώργου Κατρούγκαλου και Σεργκέι Λαβρόφ.

Οι δύο υπουργού συναντήθηκαν στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Ο κ Κατρούγκαλος μετά τη συνάντηση επεσήμανε, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για άλλη μια φορά το καλό κλίμα που χαρακτηρίζει τις σχέσεις Ελλάδας -Ρωσίας και έκανε γνωστό πως οι σχέσεις σε όλους τους τομείς θα ενισχυθούν.

«Η Ελλάδα και η Ρωσία διατηρούν ιστορικά καλές σχέσεις και κοινή πεποίθηση είναι ότι οι σχέσεις αυτές θα ενισχυθούν σε όλους τους τομείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/mfa_russia/status/1136557054703874048
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε την επιθυμία της ελληνικής πλευράς να διαδραματίσει ρόλο «γέφυρας» μεταξύ ΕΕ και Ρωσικής Ομοσπονδίας και δεν μπορεί να υπάρξει σύστημα ευρωπαϊκής ασφαλείας, χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.