ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνάντηση του Αβραμόπουλου με τον δήμαρχο του Μόντρεαλ

Συνάντηση του Αβραμόπουλου με τον δήμαρχο του Μόντρεαλ

Σε θερμό κλίμα ο δήμαρχος του Μόντρεαλ, Μάικλ Απλμπομ, υποδέχθηκε σήμερα τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο δημαρχείο της πόλης.

Ο Ελληνας ΥΠΕΞ, ο οποίος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Μόντρεαλ από την εποχή της δημαρχίας του, τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο προς την ανάκαμψη και κάλεσε το Μόντρεαλ, ως αδελφή πόλη της Αθηνάς, σε συνεργασία των πόλεων μέσα από επιχειρηματικά δίκτυα και φόρα.

Ο δήμαρχος του Μόντρεαλ, από την πλευρά του, εξύμνησε το ρόλο της ελληνικής παροικίας στην οικονομική, επιχειρηματική και πολιτική ζωή του Καναδά και του Κεμπέκ, υποσχόμενος ότι θα οργανώσει επιχειρηματική αποστολή επενδυτών προς την Αθήνα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας υπέγραψε στο χρυσό βιβλίο των επίσημων επισκεπτών του Δήμου του Μόντρεαλ.

Νωρίτερα, ο κ . Αβραμόπουλος είχε επισκεφθεί το πάρκο της Αθηνάς, όπου ως δήμαρχος είχε δωρίσει το άγαλμα της Θεάς της Σοφίας, σηματοδοτώντας την ελληνική διαχρονική παρουσία στο Μόντρεαλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.