ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλήθηκε στο ΥΠΕΞ ο Τούρκος πρέσβης – Θα δώσει εξηγήσεις και για το περιστατικό στην Κω

Κλήθηκε στο ΥΠΕΞ ο Τούρκος πρέσβης – Θα δώσει εξηγήσεις και για το περιστατικό στην Κω

Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα έχει κληθεί από το υπουργείο Εξωτερικών για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό που συνέβη στα ανοιχτά της Κω, αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις του Ρ.Τ. Ερντογάν.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει κληθεί ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε στα ανοιχτά της Κω και είχε σαν στόχο τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό.

Στο γεγονός αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Έχει κληθεί ο Τούρκος πρέσβης για εξηγήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών και ενημερώνονται όπως είναι η πάγια τακτική μας όλοι οι εταίροι μας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ».

Το Υπουργείο Ναυτιλίας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα έκανε λόγο για σαφή πρόθεση εμβολισμού του σκάφους και αναφέρει για το χρονικό ότι στις 05:45 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ν. Κω, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός προέβη σε σκοπούμενη σύγκρουση με περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Κω, με σαφή πρόθεση τον εμβολισμό του εν λόγω σκάφους. Να αναφέρουμε ότι θα δώσει εξηγήσεις και για τις δηλώσεις του Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.