ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν. Δένδιας: Επικοινώνησε με τον Καναδό ΥΠΕΞ – Αμέριστη συμπαράσταση σε Ελλάδα για Έβρο και κορωνοϊό

Ν. Δένδιας: Επικοινώνησε με τον Καναδό ΥΠΕΞ – Αμέριστη συμπαράσταση σε Ελλάδα για Έβρο και κορωνοϊό

Με τον Καναδό υπουργό Εξωτερικών, Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν, μίλησε ο Νίκος Δένδιας. Συζήτησαν για τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Η συζήτηση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εστιάσθηκε στην τρέχουσα κατάσταση στα ευρω-τουρκικά σύνορα και την αποτελεσματική αντίδραση της Ελλάδας για την προάσπιση των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Συναφώς, αντηλλάγησαν απόψεις για το μεταναστευτικό, αλλά και για τη διαμορφούμενη κατάσταση από τη διάδοση του κορωνοϊού που έχει αναχθεί σε παγκόσμια πρόκληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνομιλία, όπως γίνεται επίσης γνωστό, πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Champagne, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Καναδά στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα και στα δύο αυτά μέτωπα. Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών εξήραν τις σχέσεις Ελλάδας-Καναδά, δύο χωρών που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια προσήλωση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Συμφώνησαν δε, όπως επισημαίνουν καταληκτικά οι ίδιες πηγές, να εργαστούν για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.