ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τηλεφωνική επικοινωνία Ν.Δένδια με τον Βρετανό ομόλογό του Ντ.Ράαμπ

Τηλεφωνική επικοινωνία Ν.Δένδια με τον Βρετανό ομόλογό του Ντ.Ράαμπ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Δένδιας συζήτησε με τον Βρετανό ομόλογό του για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία και στη Λιβύη, ενώ τον ενημέρωσε για το ζήτημα του μεταναστευτικού και τον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συζήτησε ακόμα με τον κ. Ράαμο για το ζήτημα του κορωνοϊού και ζήτησε να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση στους Έλληνες πολίτες που διαβιούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με την αντιμετώπιση της επιδημίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.