ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκος Δένδιας: Η τοποθέτησή του στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την επέτειο λήξης του Β’ ΠΠ

Νίκος Δένδιας: Η τοποθέτησή του στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την επέτειο λήξης του Β’ ΠΠ

Στην τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), την οποία διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία του Συμβουλίου για την επέτειο 75 χρόνων από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, συμμετείχε την Παρασκευή ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Έλληνας υπουργός έκανε λόγο για επιτυχία του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, σημειώνοντας πως 75 χρόνια έπειτα από τη λήξη του πολέμου, έχει εγγυηθεί την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ευρώπη.

Συμπλήρωσε, πάντως, ότι έχουν καταγραφεί και εξαιρέσεις, όπως η τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι όλοι πρέπει να παραμένουν αφοσιωμένοι σε διαχρονικές αξίες όπως η δημοκρατία, η καλή διακυβέρνηση, ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι η Ελλάδα υποστηρίζει τη συνεργασία ανάμεσα στην ΕΕ και τον ΟΗΕ, προκειμένου να υπάρχει σταθερότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.