ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αναπάντητη την τουρκική προκλητικότητα»

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αναπάντητη την τουρκική προκλητικότητα»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης σχολίασε τις νέες προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας και τόνισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αναπάντητη την τουρκική προκλητικότητα».

Ο κ.Βαρβιτσιώτης, σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει απάντηση σε όλα τα επίπεδα για τις κινήσεις της Τουρκίας και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στην υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα από τις πιο ευνοημένες της πρότασης της Κομισιόν

Αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της Αθήνας, μετά το διάβημα προς την Τουρκία, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι η ελληνική πλευρά εκκινεί έναν κύκλο ενημερώσεων στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αλλά και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην πρόταση της Κομισιόν για το Ταμείο Ανασυγκρότησης, λέγοντας ότι η Ευρώπη έκανε ένα τεράστιο βήμα και παράλληλα φάνηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρη προς την Ελλάδα, η οποία είναι από τις πλέον ωφελημένες από την πρόταση.

​Στόχος, όπως είπε, της ελληνικής κυβέρνησης είναι να απορροφήσει και να αξιοποιήσει εμπροσθοβαρώς αυτά τα κονδύλια, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφορικά με την χθεσινή παρουσία και συμμετοχή του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα, εγκαινιάζοντας τον κύκλο διαδικτυακών συζητήσεων της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε, ως Πρόεδρος και της Επιτροπής Υπουργών «ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να φέρουμε, ως πρώτο καλεσμένο, τον κ. Τσιόδρα να δείξει πως η Ελλάδα αντιμετώπισε αυτή την πανδημία, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.