ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Δένδιας: «Η παραβατικότητα της Τουρκίας είναι επικίνδυνη για όλες τις χώρες της Μεσογείου» (φώτο)

Ν.Δένδιας: «Η παραβατικότητα της Τουρκίας είναι επικίνδυνη για όλες τις χώρες της Μεσογείου» (φώτο)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετέφερε στον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών Γκάμπι Ασκενάζι τους οποίους συνάντησε σήμερα 913/8), το μήνυμα ότι η παραβατικότητα της Τουρκίας είναι επικίνδυνη για όλες τις χώρες της Μεσογείου.

Στην ατζέντα των επαφών Δένδια στο Ισραήλ ήταν και η συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να σημειώνει στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «οι σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ εμβαθύνονται» και ότι οι σχέσεις των δύο χωρών «διανύουν την καλύτερη περίοδο».

Στη συνάντηση με τον Γκάμπι Ασκενάζι επιβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ και μία διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική τους εταιρική σχέση.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1293869411728859138

«Καλωσόρισες στο Ισραήλ, καλέ μου φίλε, υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Είναι πάντοτε μεγάλη τιμή να σε φιλοξενώ στην Ιερουσαλήμ» έγραψε στο Twitter αμέσως μετά τη θερμή υποδοχή ο Γκάμπι Ασκενάζι.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Ισραήλ, κατά τις οποίες συζητήθηκαν η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και η συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 (Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρος +ΗΠΑ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Gabi_Ashkenazi/status/1293822051975921665

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.