ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνάντηση Μ.Πομπέο – Ν.Δένδια στη Θεσσαλονίκη: Όσα συζήτησαν (φώτο)

Συνάντηση Μ.Πομπέο – Ν.Δένδια στη Θεσσαλονίκη: Όσα συζήτησαν (φώτο)

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, πραγματοποίησε νωρίτερα συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια στη Θεσσαλονίκη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο twitter ο Μάικ Πομπέο, βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, τα Δυτικά Βαλκάνια και η αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η ανάρτηση Πομπέο μετά την συνάντηση με Δένδια

«Είναι πάντα υπέροχο να βλέπω τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, συζητήσαμε για τη μακρόχρονη ισχύ των σχέσεων Ηνωμένων Πολιτειών-Ελλάδας, τα Δυτικά Βαλκάνια και την αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο», αναφέρει ο κ. Πομπέο στο twitter.

https://twitter.com/SecPompeo/status/1310495594255966210

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 45-50 λεπτά και στη συνέχεια ο κ. Πομπέο αναχώρησε για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ενέργεια, παρουσία και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

​Στη συνέχεια θα υπογραφεί συμφωνία επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είχε δηλώσει «ενθουσιασμένος» και πάλι μέσω twitter.

Δένδιας: Επιβεβαιώνονται οι ισχυροί δεσμοί ΗΠΑ-Ελλάδας

Την ίδια ώρα, με ανάρτησή του στο twitter ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σημειώνει ότι η επίσκεψη Πομπέο επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς και τη διαρκώς ενισχυόμενη εταιρική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1310479021558333440

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.