ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην Λευκωσία η 8η τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου – Τα θέματα στην ατζέντα

Στην Λευκωσία η 8η τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου – Τα θέματα στην ατζέντα

Η 8η τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2020 στη Λευκωσία, με θέματα προς συζήτηση την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, περιλαμβάνονται το Κυπριακό, οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο και η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου θα συζητηθούν τα αποτελέσματα και η πρόοδος του τριμερούς μηχανισμού, η συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, το μεταναστευτικό, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, καθώς η κατάσταση όπως εξελίσσεται σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου θα υιοθετηθεί Κοινή Διακήρυξη, μέσα από την οποία θα διατυπώνονται οι κοινές θέσεις Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου σε μία σειρά από ζητήματα, προκλήσεις και πολιτικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.