ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για τους απαχθέντες μητροπολίτες στη Συρία

Για τους απαχθέντες μητροπολίτες στη Συρία

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους απαχθέντες ορθοδόξους μητροπολίτες στη Συρία, χωρίς να υπάρχει καμία νεότερη πληροφορία για την τύχη τους.   

Η ανυπαρξία οποιαδήποτε πρωτοβουλίας  εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης έχει σχολιαστεί αρνητικά και σήμερα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε αίφνης σύσκεψη στο ΥΠΕΞ για το θέμα. Σύμφωνα με τον υπουργό

Σκοπός της σύσκεψης είναι να αξιολογηθούν τα δεδομένα και να καθορισθούν τα επόμενα βήματα και οι ενέργειες της ελληνικής πλευράς στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση των Μητροπολιτών Χαλεπίου κκ. Παύλου και Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραχίμ.

Μάλιστα όπως διαρρέεται από το ΥΠΕΞ από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, ενεργοποιήθηκε άμεσα ο Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων συλλέγοντας κάθε διαθέσιμη πληροφορία, χωρίς όμως να γνωστοποιηθεί ποιες πληροφορίες μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως ο Δ. Αβραμόπουλος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με ομολόγους του της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αλλά και χωρών της περιοχής, ενώ έχει τακτική επαφή με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη και με τον ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης George Sabra.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.