ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Ν.Δένδια με τον Αιγύπτιο & Κύπριο ΥΠΕΞ (φώτο)

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Ν.Δένδια με τον Αιγύπτιο & Κύπριο ΥΠΕΞ (φώτο)

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι και τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή, σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις των υπουργείων Εξωτερικών στο twitter, αλλά και η απόφαση της Αθήνας, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να συνδράμει την Αίγυπτο με βοήθεια για την περίθαλψη τραυματιών από τη Γάζα.

Η συνεισφορά της Ελλάδας με καίριες κινήσεις και επαφές του Ελληνα ΥΠΕΞ, στα πλαίσια του διπλωματικού πυρετού για το μεσανατολικό επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας στην περιοχή για την προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας, έχοντας τη δυνατότητα να παραμένει προνομιακός συνομιλητής όλων των πλευρών ακόμα και υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές.

Εξάλλου όπως είπε ο κ. Δένδιας φιλοδοξία της Ελλάδας είναι να λειτουργήσει σαν γέφυρα συνεργασίας, αφενός μεταξύ των Βαλκανίων και της υπόλοιπης Ευρώπης και, αφετέρου μεταξύ της Μέσης Ανατολής και του Κόλπου.

https://twitter.com/NikosDendias/status/1396072688028995590

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/NikosDendias/status/1396068903932108801

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.