FIFA: «Δεν έχω παραιτηθεί» λέει ο Ζεπ Μπλάτερ

FIFA: «Δεν έχω παραιτηθεί» λέει ο Ζεπ Μπλάτερ

Ο Ζεπ Μπλάτερ δήλωσε σε ελβετική εφημερίδα ότι δεν έχει παραιτηθεί από την προεδρία της FIFA, «φουντώνοντας» τη φημολογία ότι ενδέχεται να προσπαθήσει να παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, η οποία συγκλονίζεται από σκάνδαλο διαφθοράς. 

«Δεν έχω παραιτηθεί, μάλλον προσφέρω τη θητεία μου σε έκτακτο κογκρέσο» δήλωσε ο ελβετός παράγοντας σε άρθρο της Blick, το οποίο δημοσιεύεται την Παρασκευή.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μπλάτερ μίλησε την Πέμπτη, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη συνέντευξη Τύπου της 2ας Ιουνίου, όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία της FIFA και ζήτησε την εκλογή νέου προέδρου, στον απόηχο του σκανδάλου διαφθοράς.

Εκπρόσωπος Τύπου της FIFA δήλωσε μέσω email: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν μεταφερθεί σωστά οι δηλώσεις του προέδρου».

Όμως, τα λόγια του Μπλάτερ φάνηκαν να είναι λιγότερο τελεσίδικα από αυτά που είχε πει στις 2 Ιουνίου, όταν τόνιζε: «Έχω αποφασίσει να θέσω τη θητεία μου ενώπιον έκτακτου εκλογικού συνεδρίου. Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως πρόεδρος της FIFA έως αυτές τις εκλογές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.