ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωπαϊκοί αγώνες Μπακού 2015: Χάλκινο μετάλλιο ο Η.Ηλιάδης

Ευρωπαϊκοί αγώνες Μπακού 2015: Χάλκινο μετάλλιο ο Η.Ηλιάδης

Ένα ακόμα μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα πρόσθεσε ο Ηλίας Ηλιάδης -στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού- που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στην κατηγορία -90κ. του τζούντο

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης στην κατηγορία -90κ. του τζούντο, στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού κι αυτό είναι το ένατο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση.

Έτσι, ο δύο φορές Ολυμπιονίκης μας, έγινε ο μοναδικός Έλληνας αθλητής, που έχει κατακτήσει μετάλλιο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Ο Ηλιάδης ξεκίνησε από τον γύρο των “32”, όπου νίκησε και απέκλεισε τον Σλοβένο Νταβίντ Κουκοβίτσα, συνέχισε στον γύρο των “16”, όπου νίκησε και απέκλεισε τον Γερμανό Μαρκ Όντενταλ και έφτασε στα προημιτελικά, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ, τον οποίο είχε νικήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι δύο αθλητές είχαν την τακτική τους, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν πόντο στην πεντάλεπτη αναμέτρησή τους. Όμως ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δεχτεί τρεις παρατηρήσεις έναντι δύο του αντιπάλου του και αυτό του κόστισε ακριβά και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Βρέθηκε ωστόσο στα ρεπεσάζ, όπου αντιμετώπισε τον Σέρβο Αλεξάντρ Κούκολι. Τον νίκησε κι έτσι πέρασε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, όπου αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Μπέκα Γκβινιασβίλι. Τον νίκησε κι αυτόν και έτσι ο Ηλιάδης πήρε επάξια και μετά από μεγάλη προσπάθεια, τη θέση του στο βάθρο των μεταλλίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.