ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με «σβηστές μηχανές» πέρασε από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Με «σβηστές μηχανές» πέρασε από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

«Τεστ ντράιβ» αποτέλεσε η αναμέτρηση με τον Αρκαδικό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κέρδισαν εύκολα με 78-61 για το πρωτάθλημα της Α1 και πλέον, το ενδιαφέρον τους στρέφεται στο κρίσιμο ματς με την Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα, στο ΟΑΚΑ. 

Πρωταγωνιστής ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ραντούλιτσα, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους (7/9 δίποντα), ενώ από εννιά πέτυχαν οι Πάβλοβιτς, Παπαγιάννης. 

Για τους νεοφώτιστους 17 πόντους σημείωσε ο Νοούτινεν και 11 ο Καββαδάς.  

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-27, 33-47, 49-61, 61-78. 

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Λαμπρόπουλος 7, Βαν Όστρουμ 3, Στεφανίδης, Μπράουν 6, Νοούτινεν 17, Άιρλαντ 7, Καραμαλέγκος 2, Καββαδάς 11, Κοψαύτης 1, Κωνσταντίνου, Καλλινικίδης 5, Τζουγκαράκης 2 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γιάνκοβιτς 3, Ραντούλιτσα 21, Φελντέιν 6, Γκιστ 6, Καλάθης 7 (6 ασίστ), Πάβλοβιτς 9 (6 ρ.), Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης 2, Διαμαντίδης 7, Παπαγιάννης 9 (4/4 σουτ), Λούντζης, Κούζμιτς 8 (4/5 σουτ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.