ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπαλτάκος: «Δεν θα αποφασίσουμε για την Ευρωλίγκα σε ένα πρωινό»

Μπαλτάκος: «Δεν θα αποφασίσουμε για την Ευρωλίγκα σε ένα πρωινό»

«Το καλό πράγμα αργεί να γίνει» αναφέρει η παροιμία και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να βιάζονται να λάβουν την οριστική απόφαση στο ερώτημα «Ευρωλίγκα ή ΦΙΜΠΑ». Το ξεκαθάρισε, άλλωστε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV. «Μας ζητήθηκε να υπογράψουμε ένα δεκαετές συμβόλαιο, κάτι που είναι μεγάλη δέσμευση για το σύλλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος και εξήγησε: «Υπάρχει, μάλιστα, ποινή 10εκ. ευρώ σε περίπτωση που αλλάξει κάποιος την άποψή του και επιθυμεί να «σπάσει» το συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση σε ένα πρωινό και αναφέρομαι για τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, τέλος Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη, θα έχουμε πάρει την τελική απόφασή μας. Θα είναι κακό για το μπάσκετ, όπως έγινε τη σεζόν 2000-01, αλλά είναι πιθανό να δούμε τη ΦΙΜΠΑ να κάνει τη δική της λίγκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ενδεχόμενο κλειστής λίγκας επισήμανε: «Το μέλλον θα είναι μια κλειστή λίγκα, όπως το ΝΒΑ. Προς τα εκεί πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω εάν η Ευρωλίγκα ή η ΦΙΜΠΑ θα δημιουργήσει μια τέτοια λίγκα, ωστόσο, θα συμβεί και θα καταστροφική για τα εθνικά πρωταθλήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.