ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Μάχη χαρακωμάτων στο Αμπντί Ιπεκτσί”

“Μάχη χαρακωμάτων στο Αμπντί Ιπεκτσί”

Η χρονιά για την τουρκική υπερδύναμη Γαλατασαράι κρέμεται από μια κλωστή, καθώς το 99-89 του πρώτου προημιτελικού με την Μπάγερν στο Μόναχο, έχει μετατρέψει τους Βαυαρούς σε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Πέσιτς έχει ετοιμάσει τους παίκτες για «πόλεμο», αφού το «Αμπντί Ιπεκτσί» θα βράζει από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι στα τελευταία πέντε ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, κερδίζουν με διαφορές 23 πόντων μέσο όρο.Οι Τόμπσον και Ζντέντοβιτς είναι οι κορυφαίοι επιθετικοί των Γερμανών και σε αυτούς θα στηρίξει πολλά για να φύγει η Μπάγερν με το διπλό από την Τουρκία. Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος στοιχηματικά, αλλά η Γαλατά έχει την ποιότητα και τη δυναμική, να καλύψει το χάντικαπ των έξι πόντων.

Στην Κροατία η Τσεντεβίτα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και ψάχνει να ισοφαρίσει τη σειρά με τους πρωταθλητές, αφού αν ηττηθούν τότε δύσκολα θα προκριθούν ξανά στους τελικούς της διοργάνωσης. Ο Μρσιτς φαίνεται πως κράτησε την ομάδα του φρέσκια για την τελική ευθεία της σεζόν, αφού με την Εφές οι Κροάτες ήταν εξαιρετικοί, κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, τότε θα είχαν πανηγυρίσει για δεύτερη φορά στην Τουρκία. Από την άλλη μεριά οι Σέρβοι, έχουν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας ρίξει το βάρος στην Ευρωλίγκα, όπου θέλουν να καπαρώσουν τη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου. Η Τσεντεβίτα δεν θ’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα ρισκάρουμε με τον άσο.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου στη Γαλλία, με την ευχάριστη έκπληξη Γκραβελίν ν’ αποσκοπεί στην παρουσία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η νίκη επί της Λιμόζ άνοιξε την όρεξη των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως οφείλουν να κατεβάσουν την παραγωγικότητα των φιλοξενούμενων περίπου στους 75 πόντους, αφού αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Η Λε Μαν είναι έμπειρη, αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι αυτό την κάνει πολύ απρόβλεπτη. Δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, αφού το χαμηλό σκορ έχει πιθανότητες να μας στείλει ταμείο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3000. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΠΑΓΕΡΝ (+6,5) 1 1,75

3001. (+2,5) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3002. ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ-ΛΕ ΜΑΝ (+3,5) UNDER (145,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.