ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιόχαν Κρόιφ: Πάνω από 5.000 φιλάθλοι απέδωσαν φόρο τιμής στο Camp Nou

Γιόχαν Κρόιφ: Πάνω από 5.000 φιλάθλοι απέδωσαν φόρο τιμής στο Camp Nou

Χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν στο βιβλίο των αφιερώσεων μέσα σε λίγες ώρες το Σάββατο – Το γήπεδο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Τρίτη – Θα το υπογράψουν και οι παίκτες της ομάδας.

Ο θάνατος του Γιόχαν Κρόιφ θα εξακολουθήσει να συγκλονίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα τους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου, πολύ δε περισσότερο τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, στην οποία μεγαλούργησε τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, αλλά και παράγοντας. Το Καμπ Νου άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο προκειμένου να υποδεχθεί τους χιλιάδες θαυμαστές του «Ιπτάμενου Ολλανδού», οι οποίοι θέλησαν να αποδώσουν φόρο τιμής στην αφιερωματική γωνιά στο γήπεδο των Καταλανών.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες, πάνω από 5.000 άτομα πέρασαν και αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο αυτόν αθλητή και άνθρωπο, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι το γήπεδο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την Τρίτη, οπότε θα επιστρέψει η αποστολή της ομάδας από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ώστε να αποδώσουν και εκείνοι με τη σειρά τους φόρο τιμή στον μεγάλο άσο του παρελθόντος.

Μπροστά στο τεράστιο πόστερ του Γιόχαν Κρόιφ, υπάρχει ένα βιβλίο υπογραφών και αφιερωμάτων, στο οποίο μπορεί ο καθένας να γράψει. Για τις υπογραφές δημιουργήθηκε μία τεράστια ουρά, ενώ ξεχώρισε η παρουσία πολλών παιδιών, τα οποία έσπευσαν μαζί με τους γονείς τους, ώστε να δουν και να μάθουν την ιστορία του ποδοσφαιρικού θρύλου. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, το βιβλίο με τις υπογραφές και τα αφιερώματα, στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι παίκτες της ομάδας, θα παραδοθεί στην οικογένεια του Γιόχαν Κρόιφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.