Παναχαϊκή: Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει το θέμα του χρέους

Παναχαϊκή: Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει το θέμα του χρέους

Στην αποκάλυψη ότι μέχρι την προσεχή εβδομάδα, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των χρεών, προέβη με δηλώσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3, έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος μίλησε για το φλέγον ζήτημα της Παναχαϊκής που δεν είναι άλλο από την τροπολογία για τα χρέη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα έχει τελειώσει θετικά το εν λόγω ζήτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν κατατέθηκε τροπολογία και ποια είναι η διαδικασία στη συνέχεια, τόνισε: «Είχαμε ένα δεδομένο πρόβλημα. Είχαμε μία σωστή αυστηροποίηση του πλαισίου για τις ΠΑΕ οι οποίες για όλους τους λόγους τίθενται σε εκκαθάριση και ήταν αποτέλεσμα των όσων έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια. Ταυτόχρονα όμως δημιουργείται ένα κενό. Και η Παναχαϊκή δεν είναι βέβαιο ότι εξαιρείται από το εξάμηνο νομικό πλαίσιο, με δεδομένο ότι είχε τεθεί σε εκκαθάριση πριν την ισχύ του νόμου. Όσον αφορά τη δεύτερη ευκαιρία στην οποία είχε αναφερθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Θα περιμένουμε να γίνουν και οι εκλογές στην ΕΠΟ, έτσι ώστε να δούμε τι αλλαγές θα πρέπει να έχουμε στο νόμο έτσι ώστε μέσα σε πολύ αυστηρά πλαίσια να δίνεται η δεύτερη ευκαιρία στις ΠΑΕ. Όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο έκτασης της αλλαγής της υφιστάμενης νομοθεσίας και το ποιες ομάδες καταλαμβάνει.

Η παρέμβαση που θα κάνουμε αφορά το χρονικό πλαίσιο ισχύος του νέου νομικού πλαισίου. Δηλαδή ότι το νέο αυστηροποιημένο πλαίσιο αφορά τις ΠΑΕ οι οποίες υποβιβάζονται από τη σεζόν 2016-17. Ό, τι δηλαδή λέει ο νόμος, απλά με με σαφή εξαίρεση των ομάδων εκείνων οι οποίες υποβιβάστηκαν πριν τη σεζόν 2016-17.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τροπολογία είναι προς επεξεργασία αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες ή ώρες θα κατατεθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Επομένως, μετά την ψήφιση του νόμου από το κοινοβούλιο, την άλλη εβδομάδα, θα μπορεί η Παναχαϊκή να προχωρήσει στην επόμενη μέρα της. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί και δεν υπάρχει άγχος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.