ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΕΣΑΚΕ για Εθνική Γυναικών: «Να επιστρέψουν με ένα μετάλλιο στο στήθος»

ΕΣΑΚΕ για Εθνική Γυναικών: «Να επιστρέψουν με ένα μετάλλιο στο στήθος»

Ολόθερμα συγχαρητήρια έστειλε ο ΕΣΑΚΕ στην Εθνική Γυναικών, για την ιστορική πρόκριση στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ, ελπίζοντας και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν ολόθερμα τις αθλήτριες, τους προπονητές και όλο το επιτελείο της Εθνικής Γυναικών για την ιστορική επιτυχία της πρόκρισης στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Συγχαίρουν, επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και εύχονται στα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών να επιστρέψουν στην πατρίδα με ένα μετάλλιο στο στήθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.