ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλίδα παίκτρια μπάσκετ στέλνει γράμμα στο διαιτητή που προκάλεσε την ήττα της ομάδας της

Ιταλίδα παίκτρια μπάσκετ στέλνει γράμμα στο διαιτητή που προκάλεσε την ήττα της ομάδας της

Πολλές φορές οι διαιτητές που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μπορεί να κάνουν κάποια λάθη τα οποία εξοργίζουν τόσο τους αθλητές όσο και τους οπαδούς των ομάδων.

Η πόιντ γκαρντ της Ιταλίας έγραψε ένα γράμμα με αποδέκτη τον διαιτητή:

«Αγαπητέ διαιτητή. Ναι εσύ που σφύριξες στο τέλος. Θέλω να σου πω πως νιώθω και ελπίζω να το διαβάσεις με κάποιον τρόπο. Νιώθω άδεια. Νιώθω να μου έκλεψες όλη δουλειά που έκανα τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρη ότι και τα κορίτσια της Λετονίας δούλεψαν σκληρά, αλλά γιατί; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας άφησες να έχουμε την τελευταία επίθεση. Σφύριξε φάουλ, αλλά άσε μας να παίξουμε. Μπορώ να δεχτώ την ήττα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος άλλος αποφάσισε να χάσουμε» ανέφερε αρχικά και συνέχιζε:

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλο το πάθος μας και όλες οι θυσίες μας πήγαν στον βρόντο από ένα και μόνο σφύριγμα. Εύχομαι να ήσουν δίπλα μου τώρα και να ένιωθες τον πόνο. Εύχομαι να μιλούσες στην Σέσι (σ.σ. Σεσίλια Ζανταλασίνι), την καλύτερη παίκτρια στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, και να της έλεγες ότι δεν ήταν λάθος της που χάσαμε. Εύχομαι να άκουγες τους ήχους από τα δάκρυά μας. Πιθανόν να είχαμε χάσει το ματς, αλλά πιθανόν και όχι. Ομως απ’ όλη η δουλειά που είχαμε κάνει, το σφύριγμά σου ήταν η πληγή μέσα στις ψυχές μας. Επρεπε να μας αφήσεις να παίξουμε. Επρεπε να αφήσεις το μπάσκετ να αποφασίσει για εμάς. Ευχομαι να μην διασταυρωθούν ποτέ οι δρόμοι μας. Ο πόνος θα περάσει αλλά η ανάμνηση θα μείνει. Αξίζαμε κάτι καλύτερο…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.