Μ.Χιμένεθ: Προσβλέπει σε «μεγάλα» ονόματα για την ΑΕΚ

Μ.Χιμένεθ: Προσβλέπει σε «μεγάλα» ονόματα για την ΑΕΚ

Την ικανοποίηση του εκφράζει όσον αφορά τον τρόπο που κινείται η ΑΕΚ στις μεταγραφές, αλλά και για την προσπάθειά της να αποκτήσει παίκτες εγνωσμένης αξίας, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την αναχώρηση της «Ένωσης» για το Κίελτσε της Πολωνίας, ο Ανδαλουσιανός προανήγγειλε πολλή δουλειά και τόνισε ότι έχει επίγνωση της δυσκολίας του να έρθουν μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το βραβείο της προσπάθειας που κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε μέσα στους καλύτερους. Η ΑΕΚ πρέπει όμως να σκέφτεται ότι υπάρχει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σίγουρα είναι πρόκληση το ότι συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτώμενος αν θα αλλάξει πράγματα φέτος στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ απάντησε: «Ο δεύτερος γύρος πήγε πάρα πολύ καλά, μακάρι να μπορέσουμε να επαναλάβουμε κάτι παρόμοιο και την επόμενη χρονιά. Αν φυσικά μπορέσουμε να βελτιωθούμε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις μόνο με δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το πόσους παίκτες περιμένει στην Πολωνία, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι από την αρχή γίνεται μια σκληρή προσπάθεια για να ενισχυθεί η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές, από μεγάλα πρωταθλήματα. Μεγάλα ονόματα. Είναι δύσκολο να τους προσεγγίσεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που ξέρω είναι ότι γίνεται πολλή καλή δουλειά, στα δικά μας πλαίσια, να ενισχυθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.