ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Τζόκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά του Aegon International (βίντεο)

Ο Τζόκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά του Aegon International (βίντεο)

Ο 30χρονος Σέρβος πήρε τη νίκη με 6-2, 7-6(9) και πέρασε στα ημιτελικά του Aegon International, όπου θα περιμένει έναν εκ των Στιβ Τζόνσον, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο 27χρονος Αμερικανός, πάντως, Νο.47 στον κόσμο, τα έδωσε όλα στο δεύτερο σετ και λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα, αφού σέρβιρε στο 5-4 για το 1-1, ενώ είχε και σετ πόιντ στο 6-5 του τάι μπρέικ.

Ο Τζόκοβιτς, ωστόσο, ξέρει πώς να ξεφεύγει από τόσο δύσκολες καταστάσεις και καθάρισε τελικά το παιχνίδι σε straight sets.

Είναι η πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια που ο Νόλε παίζει σε τουρνουά σε χορτάρι πριν το Wimbledon και δείχνει έτοιμος να κατακτήσει (μόλις) τον δεύτερο φετινό τίτλο του.

Έχει να πανηγυρίσει από τον Ιανουάριο, όταν έφυγε με το τρόπαιο από την Ντόχα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TennisTV/status/880383148047183873

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.