Τετ α τετ με τον Σίνγκλετον είχαν οι Κλιπερς

Τετ α τετ με τον Σίνγκλετον είχαν οι Κλιπερς

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς συναντήθηκαν με τον Κρις Σίνγκλετον την περασμένη εβδομάδα, με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις προτάσεις των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο να πέφτουν στο… κενό. Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να διατηρήσει τον έμπειρο άσο στο ρόστερ του, με τον Σίνγκλετον να έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αρκετοί είναι και οι οργανισμοί του ΝΒΑ που εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου άσου. Όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, ο Σίνγκλετον είχε συνάντηση με τους Κλίπερς την περασμένη εβδομάδα, με κεντρικό… θέμα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους

Μετά την αποχώρηση του Κρις Πολ και το διαφαινόμενο «αντίο» του Μπλέικ Γκρίφιν, οι Κλίπερς θέλουν να βρουν οικονομικές λύσεις στην αγορά ώστε να γεμίσουν το ρόστερ τους, μπαίνοντας κατά πάσα πιθανότητα σε rebulding mode. Η περίπτωση του έμπειρου άσου είναι μία από αυτές που απασχολούν το σύνολο του Ντοκ Ρίβερς, με τους «Times» να αναφέρουν μόνο την συνάντηση των δύο πλευρών, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Σίνγκλετον με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης υπάρχει NBA out μέχρι τις 20/7, ύψους 100.000 δολαρίων. Έτσι, αν κάποια ομάδα του ΝΒΑ θέλει να αποκτήσει τον Αμερικανό άσο, θα πρέπει να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στους νταμπλούχους Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.