ΠΑΕ ΑΕΚ: «Παγώνουν» οι μεταγραφές με το… «βλέμμα» στους προκριματικούς του Champions League

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Παγώνουν» οι μεταγραφές με το… «βλέμμα» στους προκριματικούς του Champions League

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έφερε στην κατοχή της επτά νέους ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων της, δεν θα πραγματοποιηθεί άλλη προτού τα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι Λιβάγια, Τρίστασον, Τσόσιτς, Κλωναρίδης, Λόπες Γιακουμάκης, Τσιντώτας φορούν πλέον τα «κιτρινόμαυρα» με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του (εκτός Μπακασέτα) για ματς της Ευρώπης τέλη Ιουλίου και αρχές Ιουλίου.

Βεβαίως στην ΑΕΚ περιμένουν και τις εξελίξεις στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο και αν τον δώσει δανεικό η Λας Πάλμας, ώστε να κινηθεί άμεσα. Για αυτό και υπάρχει ανοιχτό… παράθυρο για μεταγραφές μετά τα ευρωπαϊκά ματς και μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος στα τέλη Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.