Κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον Ιούνιο η Στεφανίδη

Κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον Ιούνιο η Στεφανίδη

Μία ακόμη διάκριση απέσπασε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς αναδείχθηκε η κορυφαία Ευρωπαία αθλήτρια για τον Ιούνιο.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του επί κοντώ είναι αήττητη έως τώρα στη φετινή σεζόν του ανοιχτού στίβου και πέτυχε σημαντικές νίκες τον προηγούμενο μήνα. Πέρασε τα 4,85 μ. για να σημειώσει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για τη σεζόν στο Diamond League της Ρώμης, όπου μάλιστα επιχείρησε να καταρρίψει και το παγκόσμιο ρεκόρ κάνοντας προσπάθειες στα 5,07 μέτρα. Επίσης, βοήθησε την Ελλάδα να παραμείνει στη Super League του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ομάδων, δίνοντας τους βαθμούς της νίκης με άλμα στα 4,70 μέτρα.

Κάθε μήνα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου επιλέγει τους υποψήφιους αθλητές για τον τίτλο του κορυφαίου και στη συνέχεια γίνεται ψηφοφορία μέσω των social media για να αναδειχθούν οι καλύτεροι του μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.