Θέλει τον Ντσαμ… η Σελτικ

Θέλει τον Ντσαμ… η Σελτικ

Για τον Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Ολιβιέ Ντσαμ φαίνεται πως ενδιαφέρεται η Σέλτικ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε δανεικός τα τελευταία δύο χρόνια στην Τζένοα και οι πιθανότητές του να πάρει εκ νέου χρόνο συμμετοχής με τους «πολίτες» δεν είναι με το μέρος του.

Ο Ντσαμ, που επέστρεψε στο «Έτιχαντ» από τον πρόσφατο δανεισμό του στην Ιταλία, πραγματοποιώντας 37 εμφανίσεις με τα χρώματα της Τζένοα στην Σέριε Α, δεν θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον σύλλογο από το Μάντσεστερ τη νέα σεζόν, κάτι που τον αναγκάζει να αναζητήσει μια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με την σκωτσέζικη εφημερίδα «Daily Record», οι «καθολικοί», θέλουν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους για την νέα χρονιά, στρέφοντας τα βλέμματά τους για την απόκτηση του 21χρονου μέσου της Σίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, αρέσει στον τεχνικό των πρωταθλητών Σκωτίας, Μπρένταν Ρόντζερς, που θα κινηθεί άμεσα για να τον εντάξει στο δυναμικό του, πραγματοποιώντας έτσι την τελευταία του προσθήκη για τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.