ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην λίστα της Νιουκαστλ ο Ανδρέας Σάμαρης

Στην λίστα της Νιουκαστλ ο Ανδρέας Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στην λίστα της Νιούκαστλ και όλα δείχνουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της O’ Jogo, η αγγλική ομάδα επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου μεσοαμυντικού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας η πρόταση του Ράφα Μπενίτεθ θα φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ ένα ποσό που αγγίζει τις απαιτήσεις των πρωταθλητών Πορτογαλίας. Ήδη η πρώτη πρόταση της Νιούκαστλ η οποία έφτανε τα 15 εκατ. ευρώ είχε πέσει στο κενό.

Την φετινή σεζόν ο Σάμαρης είχε 32 συμμετοχές και δύο ασίστ, αλλά ο πρόεδρος της Μπενφίκα Λουίς Φιλίπε Βιέρα δείχνει να έχει αντιληφθεί πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλει κέρδος από τον Σάμαρη τον οποίο είχε αποκτήσει έναντι 10 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι από τη στιγμή που ο Μπενίτεθ έχει ξεκαθαρίσει πως ο Σάμαρης είναι ο εκλεκτός του για το χώρο της μεσαίας γραμμής, είναι σχεδόν σίγουρο πως στα ταμεία της Μπενφίκα θα μπουν τα χρήματα που θέλει ο πρόεδρος της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.