ΠΑΟΚ: Επιχειρούν να κάνουν μία «εκκαθάριση» στο ρόστερ

ΠΑΟΚ: Επιχειρούν να κάνουν μία «εκκαθάριση» στο ρόστερ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Χορστ της Ολλανδίας, την περασμένη Τετάρτη (05/07), τον Ρόμπερτ Μακ, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο, σε λίγες μέρες, με το Ροντρίγκο Ρέι, ωστόσο υπάρχουν, ήδη, δύο αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και θα ακολουθήσουν κι άλλες στο προσεχές διάστημα

Ο Στανόγεβιτς πήρε μαζί στην αποστολή του «Δικεφάλου» για την Ολλανδία κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους από την πρώτη ημέρα, για έναν ανεξήγητο λόγο, έδειξε να μην τους υπολογίζει καθόλου. Ούτε μια προπόνηση δεν έκαναν με την υπόλοιποι ομάδα, παίκτες όπως οι Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Πατράλης, Κάκκο, Δημητριάδης και Μούτσα.

Από τους μικρούς και χωρίς να γίνεται κουβέντα για τους τερματοφύλακες (Μελίσσα, Σιαμπάνη) ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιριστές, τους οποίους εμπιστεύεται και θα δώσει ευκαιρίες. Πρόκειται για τον Κώστα Δημητρίου, που πάει εξαιρετικά στην προετοιμασία ως στόπερ, τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που μπορεί να παίξει και δεξί και αριστερό μπακ, τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που πήρε ευκαιρίες, αλλά και τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος έχει κάποιον χρόνο συμμετοχής.

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές (Δημητριάδης, Κάκκος) επέστρεψαν, ήδη, στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός τερματοφύλακας, Μούτσα, θα αναχωρήσει μόλις εμφανιστεί στο Χορστ ο Ρέι, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μια δύο ημέρες να αποχωρήσει κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο νεαρός δεξιός μπακ, αρχικά φαινόταν να ήταν το «μπακ απ» του Μάτος, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Στανόγεβιτς, ο οποίος του το δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, καθώς πλην της χθεσινής παρουσίας του στην αποστολή για το φιλικό με τη Γάνδη, δεν τον χρησιμοποίησε ούτε στα οικογενειακά διπλά των προπονήσεων.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παραχωρήσει τον Κωνσταντινίδη δανεικό, όπως είχε συμβεί πέρσι με την Ομόνοια, ωστόσο ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής θέλει να λυθεί το συμβόλαιο του και να αναζητήσει μόνος του την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Το σίγουρο είναι πως ο «Δικέφαλος» και ο Λούμπος Μίχελ έχουν βγει στη μεταγραφική αγορά και αναζητούν δεξί μπακ, καθώς έχει παραχωρηθεί και ο Κίτσιου δανεικός στην Σιντ Τρούιντεν, κάτι που θα γίνει προφανώς από ομάδα του εξωτερικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι «εκκαθαρίσεις» στο ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ δεν τελειώνουν εδώ, υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα του Μπρκιτς, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια ηχηρή αποχώρηση από παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ίδωμεν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.