«Κλείνει» και Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός

«Κλείνει» και Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός

Σε πορεία ολοκλήρωσης φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό.

Την μεσοαμυντική του γραμμή ετοιμάζεται να ενισχύσει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Οφόε και του Ζιλέ στα χαφ και την απόκτηση ενός αξιόλογου κεντρικού αμυντικού.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Γκιάγκο Βούκοβιτς, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέσνικ Χάσι.

Η σημερινή και η αυριανή ημέρα, μάλιστα, θεωρούνται σημαντικές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρβου στόπερ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει σύντομα η υπόθεση, ώστε ο διεθνής άσος να έρθει στην Αθήνα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ταξιδέψει για το Βέλγιο και να τεθεί στη διάθεση του Κοσοβάρου προπονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει την περίπτωση του Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι σταντ μπάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.