ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τσέλσι: Στο κατώφλι της εξόδου βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα

Τσέλσι: Στο κατώφλι της εξόδου βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα

Η αντίστροφή μέτρηση της αποχώρησης του Κόστα από τους «μπλε» έχει ήδη ξεκινήσει αφού στην επίσημη πρώτη ο ίδιος απουσίαζε με άδεια.

Ο πρώτος σκόρερ των «μπλε» στην περσινή σεζόν (22 γκολ και 8 ασίστ σε 42 ματς) είχε αποκαλύψει στις αρχές του καλοκαιριού ότι ο Αντόνιο Κόντε τον ενημέρωσε πως δεν τον υπολογίζει με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ενώ κι οι «ροχιμπλάνκος» τον θέλουν το πρόβλημα τους είναι ότι τους έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών έως τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα η Τσέλσι δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του καθώς ο Λουκάκου κατέληξε στην Γιουνάιτεντ κι ο Κόντε φέρεται να έχει πλέον ως πρώτη επιλογή τον Αλβάρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.