ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παναθηναϊκός ΑΟ: Νέος Πρόεδρος ο Τάκης Οικονομόπουλος

Παναθηναϊκός ΑΟ: Νέος Πρόεδρος ο Τάκης Οικονομόπουλος

Το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της ξεκίνησε η προσωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. με τον Τάκη Οικονομόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προέδρου στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Πλέον, ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα ξεκινήσει τις προσπάθειες του για την εξεύρεση πόρων ενώ αναμένεται να παρθούν και αποφάσεις για το μέλλον όλων των ομαδικών τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεδρίασαν τη Δευτέρα (10/7) το απόγευμα τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο, τα οποία συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Το νέο σώμα αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς για θέματα του Ομίλου, αποφάσισε να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια, επιδιώκοντας άμεσα συναντήσεις με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και όλο το φάσμα των Παναθηναϊκών προσωπικοτήτων με πρωταρχικό στόχο την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων του Συλλόγου την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Το σώμα όπως συγκροτήθηκε έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Οικονομόπουλος Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Πλυτάς Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Συνοδινός Θεόδωρος

Αν. Γεν. Γραμματέας: Κουρούμαλος Σπυρίδων

Ταμίας: Σβηνέλης Χαράλαμπος

Πρόεδρος Οικ. Επιτροπής: Λεκάκης Εμμανουήλ

Έφορος Εγκαταστάσεων: Συνοδινός Θεόδωρος

Γενικος Αρχηγός: Πλυτάς Νικόλαος

Αν. Γεν. Αρχηγός: Σπαρτιώτης Ευστάθιος

Τακτικό Μέλος: Αντωνίου Παναγιώτης

Αναπληρωματικό Μέλος: Αναστασίου Βλάσης, Λουκανίδης Τάκης

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χρέη Β΄ Αντιπροέδρου θα έχει ο κ. Κωσταντίνος Βράχας, ο οποίος θα λειτουργήσει επικουρικά με τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Πλυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.