Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Καμπέθας και Λουτσιάνο και θέλει ακόμα έναν επιθετικό

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Καμπέθας και Λουτσιάνο και θέλει ακόμα έναν επιθετικό

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τα μεταγραφικά, με το «τριφύλλι» να δουλεύει παράλληλα αρκετές περιπτώσεις.

Στο «τριφύλλι» χθες, μετά τα μεσάνυχτα, βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή με τη Βραζιλία και περίμεναν πληροφόρηση για το πότε θα φτάσει στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στη συνέχεια.

Ο παίκτης, πιθανότατα θα φτάσει στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Παρασκευή και θα ξεκινήσει προπονήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από τον Ολλανδία, το ερχόμενο Σάββατο.

Παράλληλα, ανοικτό μένει και το θέμα του Καμπέσας. Οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του παίκτη, μιας και ζήτησε μια μικρή παράταση από το «τριφύλλι». Πάντως, υπάρχει συμφωνία με την Αταλάντα για το δανεισμό του, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του για έναν χρόνο.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό, δουλεύουν ακόμα μία περίπτωση ακραίου μέσου με τον οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές. Και αυτή περίπτωση είναι για δανεισμό και θα ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, υπάρχουν περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Ουζουνίδης, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει επαφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο προσκήνιο έχει επιστρέψει το θέμα του Στοϊλίκοβιτς, αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση γιατί η Μπράγκα ζητάει αρκετά χρήματα για τον δανεισμό του παίκτη που οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.